neeej

Bara kom över mig nu. igen. några timmar sen sist. fan.
hur gick det till?

SåMycket.

Var och fikade med hanna, toya, josse, lillhanna, sonja och jimmy idag :) mys var det!
Sen var jag och mamma förbi IKEA och däre inhandlades kartonger i massa och en hundkorg till Eliott samt lite ljus och hundskålar! Nu är det snart DAX. Ingen blir gladare än jag!
Nästa vecka flyttar mammar ner. Jag och jimpa kommer bo i vår tre tills första okt. Kankse kommer toyis med co bo i jimmys so long, najs ju!

Ja, livet flyter på bra, bara jag som knappt hinner med...men jag tror det är i en positiv bemärkelse. so long iaf. Men jag kommer nog känna all lycka när vi fått iordning på allt och sitter där med Eliott framför tv:n och myser med min man i soffan ! VILL NU!

PK.

mycketihuvudet.

Som alla vet, som läser denna blogg, så händer mycket just nu. Flytt, skola och sen branden på Flarka.
Det är inte färdigarbetat från min sida, och kommer nog inte bli förens det är någon ordning på vardagen - att jag och jimmy äntligen får flytta till vår lägenhet!
Jag måste ha lugn runt omkring mig för att känna dom där känslorna, det är mycket minnen och det är mycket besvikelse på många plan.

Jag och Jimmy flyttar 1 okt. 2:a hämtar vi eliott. sen är det igång. Så skönt! Jag ser verkligen fram emot att få inreda med allt jag redan köpt på mig :P det ska bli mitt drömhem. utan tvekan.

Klockan är mycket och jag så jävla trött. Men det var en liten uppdatering iaf! Hoppas jag kan och vill skriva snart igen :)

Peace out.
På bilden: Flarka vid ombyggnad. 2 år sedan. Fuck.


RSS 2.0