ÖstersundStad

Idag åkte vi in till Östersund! Supermysig stad, lite likt kalmar...både till storlek och utseende.
Där åt vi luch och shoppade också lite till Lillen:) Blev den overallen vi tittat på, och också strumpor och en superfin body! Vinteroverall letade vi överallt efter, men hitta ingen som riktigt föll i smaken...men tillslut tror jag att vi bestämde oss för en från HM, men vi väntar med att köpa den tills vi kommer hem till lkpg.



Nu sitter grabbarna och spelar nyinköpta tv-spel och jag och mamma ska kika runt på nätet och dricka kaffe/juice ! Apelsinjuice is the shit just nu!
Hörs förmodligen senare!
Ciao /<3

Vaknat på fel sida

Japp, det är precis vad jag gjort idag...
Så därför har jag sovit tills nu, från och till. Men det är ju också skönt:)

Det är så kul att se hur hundarna trivs här, dom får springa lösa varje dag! Hoppas att dom riktigt springer av sig ordentligt och är redo för att fostras lika hårt sen när vi kommer hem, för då är bebis på ingång och då ska det vara ordning och reda på dom små djuren! Ingen soffa då inte, vilket också är bra för Jimmys allergier.

Sitter just nu och tittar på ett av mina absoluta favoritprogram nämligen dom här hus-programmen...jag drömmer mig lite bort och längtar tills jag och jimmy blir gamla ihop och förhoppningsvis kan köpa oss ett litet mysigt hem någon annanstans i världen. Men framförallt drömmer jag mig bort tills vi kan flytta till hus, eller iaf en bostadsrätt och vi kan ändra och fixa precis som vi vill! Hoppas inte att det ligger värst många år fram i tiden :)

Bilderna som jag la in på datorn, la jag visst in på andra datorn, och det är denna som jag kommer använda mest, typiskt, men det ska nog gå att ordna. Lånar mammas bilder sålänge :)

Man märke redan nu vem av mig och jimmy som får lättast kli i benen av att inte göra så mycket...
Inte en överasskning för mig.
haha.
Det ska ta många dagar innan jag tröttnar på att bara få gå runt och tänka och bara vara.
Så länge man inte bara ligger utan även rör på sig, så behöver jag absolut inte något att göra hela tiden.
Tur att vi är olika <3


Elliott, inte gamal där inte! <3



Enzo för några månader sen! <3



Och deras lekkompis! Även hon valp där:) Jaja, heter hon <3

Bedtime.

Har precis avnjutit en underbar massage av älskling, då min rygg och nacke alltid värker och ännu lite mer nu. Nu känns det bättre :)

Sitter och tittar på 4an, på en dokumentär som heter " två svenska systrars lek med döden". Herre min gud. Vilka människor! Har ni inte sett den, så kan jag säga att den är verkligen obehaglig. Man liksom blir helt stum över hur människor kan vara så oberäkneliga. Usch.

Nä, nu ska jag och jimpa sova! Imorgon ska jag ringa MVC här uppe och boka tid för nästa besök.

God Natt /<3



Jag och Mammi och årets fest...!

daimdiet och killkläder

Har någon hört talas om någon chockladdiet, godiesdiet eller liknande? inte? fan då!
Jag är så supersugen på allt som skriker feeettto!!! inte bra...
jag hade ju tänkt att inte gå upp så mycket nu, i och med att jag redan gått upp 20 kilo sen jag träffa jimpa (!)
För efter denna graviditeten är det hard work work som gäller! Jag ska ner där jag en gång börja. Så allt som kan underlätta denna hårdträning som måste börja sen, är välkommet. Men fan, det är inte lätt alltså.
Jag får hålla alla tummar och tår korsade för att jag är en av dom som rasar i vikt av att amma.
Men faktiskt så längtar jag efter att få komma igång med träning igen. Har alltid tyckt om att vara aktiv, dom senaste åren har inte varit likt dom innan...så lika mycket som jag förstår varför jag gått upp så vet jag att jag kommer njuta av att få slita och se siffrorna sjunka! Jag VILL träna, svettas och träna skiten ur mig!

Idag har jag tjurat över utbudet av killkläder, fan vad fina tjejkläder det finns! gah, blir galen. Men jag fortsätter att leta över den perfekta overallen, vi ska ju köpa den jag visa bild på igår, men den är bara fodrad så vi måste hitta en varmare tills vintern är över. Jag tycker många av killkläderna ser så slaffsiga ut, ni vet massor fäger och mönster och traktorer och bamse och allt på en gång oftast! Jaja, mycket annat finns ju såklart, vi har ju hittat en hel del också.

Jimpa är ute och tränar och jag vaknade precis innan jag började skriva här (!) våra energinivåer ligger ganska långt ifrån varann just nu, men så är det när plutten ligger och gror<3
Denna vecka går jag in i vecka 24 och det känns verkligen att vi med stormsteg närmar oss Dagen med stort D! Snart väger skrutten ca 1 kilo och redan nu är han omkring 22-23 cm lång! Och det blir ingen Joel, det blir en liten Miliam. Herre min jösses vad jag längtar<3

/<3

Monster!

Jag fullkomligt hatar att gå såhär hungrig! Jag får liksom attacker av hunger...det smyger sig inte precis på..utan anfaller!! Så ganska svårt att räkna ut när jag ska äta, men nu står jag och lagar mat iaf :) hamburgare. Gott.

Snart kommer mammsing hem från jobbet, då ska vi ringa lite nödvändigheter...försäkringskassan och dylikt.

Nu måste jag fortsätta med maten!
Har lagt in en massa bilder på datorn idag, så kommer upp fler bilder från och med nu.

/<3

ska verkligen försöka!

Nu ska jag verkligen försöka bli bättre på att uppdatera!
Vill ha bloggen att titta tillbaka på sen när Mille kommit :)

Måste bara komma iordning här uppe, packa upp och sådär :) Så jag kan uppdatera med en massa bilder också.
Nu bor vi alltså hos mamma och hennes karl, och här är det planerat att vi ska stanna tills 1-12 november. Jimmy kommer jobba, men när han börjar vet vi inte än för först måste han vaccinera sig mot TBC, då han ska jobba med flyktingbarn som vissa av dom bär på detta.

På onsdag kommer vi nog åka in mot östersund, dit är det 8 mil, så dit åker man ju inte varje dag...här uppe handlar allt om att slå flera flugor i en smäll :) Så...onsdag, då tror jag att jag jimpa och enzo hänger med mamma till ÖS och handlar en underbar overall jag sett på lindex till plutten, sen ska jag boka frisörtid...hade egentligen bestämt mig för att skita i att klippa mig, men om jag ändå ska vara här uppe i skogarna kan jag lika gärna få det gjort...det ska bara toppklippas, men helst vill jag ju inte mista en milimeter!!! Sen ska vi luncha och bekanta oss med staden :)

Storhandla kommer vi göra i ÖS, vilket betyder att vi kommer åka in ungefär varannan vecka, så då får man socialisera sig:) Här inom räckhåll har vi ju mackar, pizzeria och dylikt...sen ligger strömsund 4 mil bort, där mamma jobbar och jimmy kommer jobba och där finns allt förutom en massa männikskor och klädaffärer.

Nu ska vi mysa med kvällsfika :)
Hoppas jag kan hålla uppe bloggandet nu när jag inte kommer jobba eller vara sådär superaktiv !

/ <3


RSS 2.0