Bära eller brista

Ja lite så känns det idag.
Det har varit mycket kring olika saker den senaste tiden, som jag ej skrivit ut här. Men nu är det mesta löst och det är bara ett orosmoment kvar, nämligen besiktning av bilen. Med tanke på alla pengar vi lagt ut och all förlorad familjetid (!!!) som gått åt så blir denna dag och en tid framöver ett riktigt helvete om bilen inte går igenom. Så, vi håller tummarna!

Stress

Kunde inte bestämma mig för om jag skulle sova eller blogga.
Har så jävla mycket i huvudet just nu.
Tänkte att det kunde vara skönt att skriva lite.
Jimmy jobbar jämt och jobbar han inte så har han haft andra ärende stup i kvarten. Jag har haft miliam själv typ en vecka. Jag är helt slut. Mina få lediga timmar har jag varit på gymmet, för att komma iväg och tänka på annat. Vantrivs verkligen i lägenheten nu bland alla flyttkartonger och allt stök, så det är skönt att åka iväg. Men kroppen är helt död efter alla timmar där borta. Skönt, men för tillfället bara jobbigt! Kroppen värker, huvudet värker och jag har mått illa i flera dagar. Fått pissdålig hy och på allt det har jag världens mensvärk!! Fyfan för att må såhär. Det är dom här dagarna man vill dra täcket över sig, men det går inte. Stackars miliam måste få leka och busa iallafall. Denna dubbelvardagen får mig att tjuta ibland.

Upd.

Det packas och stökas här hemma och vid sidan av det säljer jag av lite möbler och kläder! Alla möbler är tingade :) trodde aldrig det skulle gå då fort! Gud så skönt! I helgen lämnar vi in bilen på lagning och det känns toppen att snart ha en fungerande bil igen!! Herregud då kan man liksom börja leva lite utanför hemmet igen. Och så får jag fler timmar med älskling, som ju ny ägnar massa timmar åt onödig pendeltid till och från jobbet. Hopp nu kommer snart en kille och köper ena hyllan och efter det återgår vi till att packa! Det är ju faktiskt ganska roligt att packa, jag hittar så mycket jag hade glömt bort att jag hade!

Jag säljer dessa skor och jacka! Hör av er vid intresse! [email protected]

Rastlös

När vi är på g med något nytt i livet så blir jag ofta väldigt lätt rastlös. Konstig kombo kan tyckas, men det handlar egentligen om att jag ääälskar när det sker lite förändring! Och när det är något man tycker är så kul så vill man aldrig sluta dona och fixa. Det avsikt enda jag gör vid sidan av Miliam just nu är att kika, tänka, beställa, köpa och planera inredning. Och gör jag något annat kan jag inte slappna av och ligger fortfarande och tänker på bord, speglar, gardiner osv.
Enda nackdelen är min förbaskade huvudvärk och i längden blir det lite jobbigt att hjärnan inte kan stänga av och koppla av. Men det har varit en kort period som varit tankemässigt jävligt intensiv, så inte så konstigt att kroppen reagerar. Rastlösheten ger mig extra pepp till träning! Jag har spikat in 3 pass och två gym denna vecka! Och jag hade ändå gärna gått idag med. Energiiii!! Nu längtar jag som en tok, nästa vecka flyttar vi!!! Skynda!!!

Flytt flytt

Ja det packas och förbereds här hemma, mest hela dagarna! Sen måste man ju ta lite välförtjänta och välbehövliga pauser där emellan också. Vi har lekt med Milo och vi har tränat.
Idag kör vi tvättstugan! Tvättar allt innan flytt, täcken, mattor- rubbet. Jimmy jobbar idag men om en stund kommer mamma:) senare ska vi hämta en skohylla jag letat efter i evigheter! Och så hittade ja den här om dagen, älskade blocket! Kommer eventuellt en tjej och hämtar en av hyllorna jag lagt ut med. Great!

Glada jag

Idag kör jag själv, nu jävlar!
Musik i öronen på bussen, pepp pepp!

Promenad

Källaren är rensad, lådor har börjat fyllas, skräp har slängts! Ja, nu är vi äntligen igång med flytten och det känns så bra! Miliam har lärt sig säga städa, så det är vad vi gör nu dagarna i ända- städar/packar :) Men då och då tar vi lite pauser och gör lite annat skoj. Igår var vi i busfabriken och idag tog vi en promenad och hälsade på ankorna.

Kärlek

Ändrade planer, känns okej.
Men ändå det som känns bäst.
Bara synd att jag ska övertänka allt,
och oroa mig för skitsaker.
Vad vi har bestämt och vår vardag rent allmänt är ju väldigt bra!
Vet inte varför jag stressar.
Behöver bara stanna upp och njuta nu.
Innan nästa projekt börjar.
Jag är dålig på att bara vara i nuet.
Nu är det flytt i första hand.
Men skolan får vänta, på rätt tillfälle.
Och det var allt annat än ett lätt beslut att ta och jag vet alla nackdelar men också fördelar med att skjuta upp den.
Men denna gången fick hjärta styra över hjärna och jag bestämde att köra på det som kändes bättre, även om det kan tyckas smart att plugga upp betygen.
Men det går ingen nöd på oss och verkligen inte på mig.
Och tycker man att det är dumt, märkligt och osmart så ber jag dessa personer att hålla det för sig skälva, för jag varken vill eller orkar höra det.

!!!

Minst sagt skönt att det äntligen blivit kväll och min lilla skitunge ligger och sover❤
Vi har varit hos Emelie och Milo hela dagen. Fina, fina Emelie som har varit och är ett fantastiskt skönt stöd att luta sig mot.
Jimmy skulle jobbat till 24, men plockar ut lite komp, så han är snart hemma!
Jävla skolan krånglar med schema och grejer, har ringt tusen ggr. Ajja, vi får se hur det blir, just nu vet jag inte vilken tid jag ska infinna mig på måndag. Och just nu vill jag inte ens dit. Och just nu vill jag bara koppla bort huvudet från resten sv kroppen och slänga det ut genom fönstret!

Piggelin

Kvällen igår var jätteroligt och vi hade sjukt trevligt!
Idag vaknade Milam vid 5, men somnade on till 6 :)
Så nu är det mjukstart med lek på golvet, vi har redan hunnit busa i kojan!
Koja säger Miliam det andra han säger, efter yoghurt, på morgonen. Och då vill han att vi lägger täcket över oss. Söt!!



RSS 2.0