Oh, Herre.

okej, börja med att titta på klockan. Konstatera att den är kvart över sju! OCH jag har varit uppe i en timme!
Jimpa jobbar idag så jag vakna när han klev upp och sen dess har jag inte kunnat somna om.
Jag tror att det dumaste valet var att sätta sig här, nu kommer jag inte kunna somna om. det är nog kört på den fronten idag. haha.
men som tur är gör det inget idag för ikväll kommer jag förmodligen att vara ensam och då kan jag ju gå och lägga mig 8 om jag nu skulle vilja det.

Denna tid lär ju också bli vardag snart igen...usch alltså. Det är jag inte så pepp på kan jag säga!

Nel och jag åker in till stan runt elva, och jag har lagt till en sak på att-göra-listan!
Jag ska nämligen köpa något till mika, angelica och ville eftersom vi får vara där i två nätter:) får se vad det blir!
Sen var det ju presenten till erika och sen något att ha på sig för moi.

Nu ska jag ut till tv:n. Kankse kan somna igen ändå...vore ju så skönt!

Ha en bra dag...ser ut att bli fint väder :) ?

Hade gott!

Lagom är bra.

Sitter nu och väntar på jimpa och nicklas, vilket innebär food soon.
Blev aldrig att jag åkte in till stan och fixade erikas present. Jag gör det imorgon. I samband med att jag köper mig något att ha på mig också :)

En fin liten bild på mig och kusinvitamin :) Hade ingen på båda där hon INTE håller för ansiktet. haha.

Nu kommer dom snart, ska fixa iordning lite här hemma innan !

Tjoochhej!







Torsdag igen.

Nyhemkommen från jobbet :) funkade riktigt bra igår och det lilla som va idag.
Just nu sitter jag och väntar på att badrummet ska bli ledigt, så jag kan duscha innan jimpa och sebbe kommer :) äta lite lunch och så med dom, sen ska vi in till stan och fixa lite med erikas 18årspresent. Kankse köper jag något att ha på mig också, för allt ligger i tvätten och det fanns ingen tvätttid nu innan vi åker...

Sen ikväll kommer jimpa och nicklas gästa mig, film och pizza? :)
Kommer bli en bra dag! Men är så trött, sover inge bra på jobbet...man är så lyhörd på ifall någon ska vakna och gå upp och dessutom är soffan jag sover i obekväm som tusen. Den sover jag bara i när jag jobbar med jonatan, annars får jag alltid bäddsoffan på nedervåningen :) haha

Nu ska jag kila och duscha, och äta något kanske...hade visst glömt det :P

Ha det gott!

Mjaha.

Sugen på att skriva något bra. Hur lät det där? haha...
ajja
haha, men märker att jag inte bloggat på...vad blir det, tre månader eller mer? folk slutar läsa...ine så konstigt...bara tråkigt för mig. :P

Hur gör man för att få er tillbaka ? hm..tyckte det gick lite bättre och lättare med blogspot. vet egentligen inte varför. men bäst gick det ju för nått år sedan, men det är väl ingen merit längre...haha!

Nja, jag gör som jag gör och så vore det ju kul om man får feedback :) vi försöker ett tag till!

Mitt internet krånglar så idag....uschanbluttanblä. Vi hoppas på bättre tider!

Världens Lyckligaste!

Åh, ni förstår inte hur lycklig jag är!
Jag och älskling var idag och kollade på världens finaste tvåa tillsammans med min mor! Det var det finaste jag har sett!
Vi tackade såklart ja, på stört, och jag kan fortfarande inte fatta att det ska bli vår inom 3 månader!
Livet känns så jävla härligt och jag bara tar emot varenda sekund med glädje idag,
Jag trodde aldrig vi skulle flytta våra möbler till en så perfekt lägenhet som vi kommer göra nu. Denna lägenhet var min framtidsdröm, men tackvare oss och våra underbara familjer så är den vår redan nu! eller ja, soon to be iaf ;) !

Today då.


Dagen idag har inte bjudit på så mycket speciellt. men det gör absolut ingenting för idag kom älskling hit och bara det är mys!

Ska snart gå och lägga oss för imorgon klockan 8 åker vi ner på personalmöte och vid tolv ska vi....Trumvirvel* kolla på en lägenhet!!!! Vi ska bli sambos :) det är underbart!
Det känns jättebra.

Nu ska jag joina jimpa :)

Peace out!

Nöjd.

Sådär! fan va glad jag är.
Jag tänkte att eftersom rummet blev fixat idag så tog jag tag i bank sakerna med, och allt funka! det är lite som mamma ska hjälpa mig med sen också, men annars är allt klart nu! jag är så lättad, det är så sjukt jobbigt att ha grejer framför sig hela tiden.
Ja, det ända som bekymmrar mig lite är att jag inte har hittat min guldklocka än (konfapresent) fan. det är ganska jobbigt. Får lite lätt panik. men jag vet att jag inte har glömt av den någonstans utan förmodligen ligger den i någon väska eller hos jimpa eller så. Så jätteorolig är jag inte. På tal om klockor...så vorje ju denna inte helt fel...men vem fan spenderar så mycket på en klocka?  jo jag vet, dom som har pengarna...men vafan...tycker det känns lite överdrivet...men visst, kanske är just för att jag inte sitter på en sisådär 3,9 miljoner kronor som bara ligger utan nytta...;)

<3



Åh Gud Så Skööönt.

Hade en mysig kväll igår på stan, fika med mäl sandra mills och alexander :). sen var vi hos alexander ett tag och sen skulle jag och nek (som kom förbi sen) få skjuts hem av mamma. men när hon är påväg ringer hon och säger att hon inte hittar sina bilnycklar, konstigt...ja hade dom i fickan! faaan. klockan är runt ett på natten, vad gör vi? Men mamma betalar taxi, jävlar vilken pratglad chafför (stavning?) men, sen kom vi hem och sov i princip.
Idag började vi med städningen och vi är redan klara! trodde det skulle ta hela dagen men det tog bara två timmar. gud så skönt! Vill att det ska vara fint imorgon när älskling kommer :) saknar ihjäl mig. var flera veckor sen vi var ensama. så ska mysigt!

Nu har även USBminnet hittats så jag kan lägga upp lite andra bilder. Mycket annat som kom till rätta under städningen med, bra det!

Nu ska jag och nel färga mitt hår igen...måtte det bli bra nu! Nel är duktig <3

Peace out.
 

In The Light Of An Already Faded Primadonna.

Idag är jag sååå glad! thihi, kan inte riktigt dela med mig av varför just nu. men SOON.
Var en lugn natt igår med på jobbet. och mamma och jag låg och kollade på CSI NY. älskart.
Sen kom älskling och bytte av mig så nu ska han jobba. två dygn. men sen kommer han på måndag och på tisdag ska vi iväg. inte heller det officiellt. men SOON. åh, jag känner hur jobbig jag är. men jaja!

idag ska jag inte göra så mycket. jag ska äta snart. typ den planeringen jag har :) känns skönt!
men imorgon är det andra bullar.....städning av mitt bagdad. Jaja, får hjälp av nel :) så snällt.

Nu ska jag ut härifrån och in i drömmarnas värld ett tag. Någon mer än jag som brukar lägga sig och vila en stund bara för att få drömma och fantisera ett tag. om vad som! jättehärligt! gör det, det är superskönt! känner dock att det finns riskt för att jag drömma lite för djupt...haha är lite trött.

Ni får ha det så gott!
Peace out.

Tjobalo :)



Jobbar idag :) så sitter här nere på kontoret och gör nytta. or not. lugnt i huset så jag tog en liten stud med bror ( på bilden) anna och mamma.
Mamma kommer stanna över här ikväll, eftersom ingen ide att åka hem och tillbaka imorgon förmiddag för att hämta mig. så mysigt och skönt att hon blir kvar.

Jahopp, lovet börjar komam till sitt slut snart, men innan det så har jag och jimpa en sista semester tillsammans:) till hans familj och sen ska vi åka till hans kusin mika m sambo angelica och deras son ville. mysig familj! Ska bli hur skoj som helst och skönt att komma iväg en sista gång i sommar! kanske liseberg med....men inget säkert än!

Nu kommer samvetet ifatt mig, så nu måste jag kila...!
Ha det så gott !

Peace out.

FiFan.

Jag blir så trött. På mig själv.
Hur kan jag har ignorerat att mitt rum bara står och förfaller. raserar. dör bort. mögglar igen.
hur?
FiFan.

Mobilen ligger och piper var tredje minut, för batteriet är slut och jag hittar inte min laddare. Mitt hår är lite smått gult för jag har fyllt i utväxten på slingorna och jag kan inte göra något åt det för jag hittar inte mitt silvershampo. Fifan.

Jag köpte min första inredningspryl till nya placet men den trilla i backen för jag gick emot den när jag "lekte" inte nudda golv på kläderna som ligger på mitt golv. FiFan.

Jag har förvärrat mina ryggproblem för jag har tvingat ut mig skälv att sova i soffan för jag får inte plats i sängen för alla kläder. FiFan.

MEN. Jag har träffat hanna, toya och nikki idag. det var long time ago. sjukligt skönt.
saknat till tusen. det blev hårfärjning i massa och kladdkaka;) jamm.

Övrigt?
mm.
Saknar dig jimmy.
sådär mycket idag. bara för att mitt rum hatar mig.
men jag vet att du har skoj så därför ska jag glädjas med dig.

Nu känns det bättre :) skriva av sig lite skit.
Men imorgon så blir det städning så in i, efter banken.

Mja, annars tycker jag livet sköter dig bra, eller att jag sköter livet bra. beror ju på hur man ser det.


förövrigt måste jag säga att det börjar sakta dra ihop sig och jag börjar lite känna av allt som jag hanna och nikka måste planera inför våra nollar. men kul ska det bli!


Hopp, och nu ska jag nog kika runt på nätet innan jag går och samtalar med min kära mamma.

Ha det gott :)



RSS 2.0