today is a good day.

Dagen idag har varit jättebra. Mysig kväll med kompisarna vid ån grill och chill. pratade med jimmy och han har det bra där uppåt i landet. Så bra.

Nu är jag helst slut. Trpk inlägg. Men bara för att liksom. hehe. slänger in en bild. Nehe det funkar inte. Ajja. var för er skull. men nu blev inlägget rent rätt och slätt tråk. I don't care, I'm fucking asleep. Varför skrver jag blogg nu? SOV!

Godnatt.

Shake that thing.

Today är det dans, snart faktiskt till och med...
Fint väder idag ju!? Man blir ju så glad. Häftigt hur miljön påverkar oss. Ganska grymt.
Fast lite sur är jag med, eller jag var, nu har det nog lagt sig fast jag känner att jag blir lite aggresiv nu igen...
jag köpte ett par jeansläggings på VERO MODA ( idioter ) och jag skulle lämna tillbaka dom idag för dom var för stora, men neeej det fick jag inte....För att prislappen SATT inte KVAR I BYXAN.
Jävla apor. Inte fick jag byta heller. Men jag undrar bara liksom Varför? jag menar, dom var hela och rena. är det inte vad som räknas? om man skulle kunna sälja dom igen liksom. Herregud. Känns som en sådär fånigt löjlig princip. Jag hatar principer, har aldrig förstått mig på det. Principfasta människor som bara ska göra saker bara för att man ska, sen om man dör på kuppen liksom det är skitsamma... 

Anyway.

Nu ska jag hoppa i kläderna, sedan bär det av till dansen med Dandee---->
Även Hanni är där med :D puss på er!

Living the dream.

Godmorgon folks! Sovit gott?
Det har jag :) Så idag är jag glad, TUR...
eftersom att när jag hade cyklat hela vägen till skolan så visade sig att första lektionen var inställd! Men det störde mig inte så mycket, men två timmar får jag vänta nu. Ajja.

Sen hoppas jag verkligen på fint väder idag. Please. Vill glassa runt i brillz med en fet glass i munnen ! Hey, Summer!?

mja, nu vet jag inte rikigt vad jag ska göra, men kolla runt på nätet låter mest troligt. Det har en tendens till att låta tiden rinna iväg, fort!

Efter skolan ska jag fika med babe, tror jag sover där med. Har en enorm längtan efter honom idag:)

catch you later :)

Söt? mycket.



Va snabbt denna dagen har gått. Skönt? mycket.  Ligger med Nel brevid mig. Hon gäspar och tjatar om att jag alltid skriver att hon är trött eller sover. Men vad ska jag göra? det är ju så! Kanke också kan bero på att jag är en fin vän och skriver sällan blogg när vi umgås. Men för er info så kan jag säga att hon är vaken större delen av tiden vi spenderar tillsammans, haha.

Mja, ungen där uppe på bilden. Gosh, hon börjar bli stor. För stor. Eller i alla fall för snabbt.
(one minute. Nella bråkar om täcket. Ska bara vinna) Så.
Jo, men att se henne växa upp så snabbt får mig att för första gången känna lite empati med dom som alltid säger "ÅÅÅH, va STOR du har blivit!" fast än det var högst en vecka sen liksom...
Men jag är på eran sida numera. Jag fattar. Uuu, undrar om tiden går snabbt eller om det är sättet man summerar den på. Vissa händelser känns nu jättelång borta. Tur det.
Mja, så kan det vara. Det är tydligen också så.
 
Plötsligt ser man bilden på oss på ett så annorlunda sätt. Plötsligt är den inte så oskyldig....
Plötsligt får man en uppenbarelse och det känns som att hälften av alla bråk med min mor under min tidiga tonår är förstårliga. Och då hade vi inte många, och inte på så seriös nivå. men man minns ju
" nej, han får inte sova över"
" men mamma det är min kompis!?"
" Jo, men du är tjej och han är kille"
So what liksom, men eeeeh nej! I GET IT !

en skön känsla av förståelse och mognad. På något vis så börjar man bli mer och mer den där som man störde sig på när man var yngre. Mer och mer lik alla beskyddande bröder, systrar och föräldrar.
Vad händer med mig? haha. Men jag gillart.

Nu är det allvar. Imorgon är det skola. In Real. Tror att jag är lugn med det.

Sov gott! Nella har i alla fall redan somnat...

A song inside my head.



Åh, vilken kväll ! Badat och bara tagit det såå chill. Eftersom jag inte var redo riktigt mentalt för skola idag, så...stannade jag hemma. Tyckte bara att allt gick så fort. Men nu är jag redo to get back. Nu är det fan i mig inte långt kvar, vilket är min största drivkraft till att ta mig dit imorgon... bara för att göra dom sista månaderna nu liksom.

mm, Nu sitter nel och smaskar kebabrulle i min soffa..själv åt jag en makrillburk+ en banan. Har infunnit sig någon slags non-aptit-thing och jag är bara aldrig sugen. Aldrig, hahaha, jag återkommer igen om en dag eller två ;)

Nae, nu ska jag bejaka min sociala sida. Hmm? neee. Jag ska fortsätta vara chill. Jag sätter på en film. Älskar min Nel <3

I'll love you like I mean it.

"Dagen kommer då vi ser tillbaka på tiden nu och ler och omfamnar varann. En kyss till, och en till..."

"Jag kommer nog aldrig att förstå. För jag gillar att leta. Jag tror inte på ett svar. Jag tror på många, jag tror på mycket.
"

























Halloj där hemma!

...Nu är jag hemma. Eller jag var i stan för länge sen, men jag har sovit större delen av dagen. Jag sov medans mamma var på IKEA. Och nu har vi fixat här hemma. STORfixat. Så balkongerna är rena paradisen nu!!! Speciellt den stora:) me like. Kan lägge in bilder nån dag om ni vill :)
Man är fortfarande lite slut i huvudet. Superkul, men påfrestande att jobba. Jag jobbade dygn denna gång. Men det gick bra, men det var mycket jobb denna gången. kul kul. Idag jobbar min älsk, så jag har ingen dator, han fick låna den tills natten. Så jag sitter vid mammas nu. Så nu måste jag kila, för hon vill ha datorn och jag vill se sanningens ögonblick !
Ha en underbar kväll!












Spikat!

 

Jag är såååå glad :D Jag har haft så underbara dagar, och detta höll i sig även idag. Idag träffade jag Linn, som var hur länge sen som helst, sen kom Nel och Jimpa över dom hade varit hos nel och kollat film. Så satt vi och småpratade linne grann med min mor och sådär. Jag och Jimmy visade även den campingen vi nu har bokat till sommaren:D:D Jättefin! Första veckan, så vi kommer även fira midsommar med min släkt som befinner sig en bit där ifrån. Kommer att bli UNDERBART :D

Imorgon så är det parmiddag, med Axel och Mika. Mys mys mys :) sen lördag Jobb. Jag älskar livet ! :D:D

Hoppas ni har en bra kväll! :D 

Första passet!

Jag är helt slut. Men gud va kul det var! Visserligen är jag uppvuxen i den miljön, men att vara där som personal var något helt annorlunda. Men nu är man helt slut, kan bero på klockan med...som OJ...har tickat iväg. 00.00 hade jag tippat på. Men jag ska sova nu hade jag tänkt. Är bara så glad över att kunna skriva på en sån fin blogg. haha.

sleep well:)



















YEEEEJ

Äntligen säger jag bara!!! äntligen blogg.se igen. jag lämnar blogspot för all framtid.
Tack isabella :) för hjälpen med designen. jag suger på sånt nämligen.


Idag hinner jag dock inte skriva så mycket mer än detta, bra start?, haha no, men det kommer inte bli en vana, prommis!
Jag ska iväg och jobba, jag kommer jobba till klockan 21.00 ikväll. och jag blir upphämtat när som.

Ha en bra dag :) !


RSS 2.0