Spontan trip

Ja det blev det verkligen för mig och Miliam igår.
Vi hade räknat med att Jimmy skulle komma hem från en helg med fotboll i Sthlm och några dagar hos sin mamma.
Men istället för att han kom hem i söndags åkte vi hit. Jimmy fick sanslös magkatarr och fick sjukskriva sig, så vi drog slutsatsen att det skulle vara smidigt att vara här och samtidigt få lite hjälp med lillen osv :)

Nu är Jimmy bättre och jag med, efter att ha haft fruktansvärda magkramper i fredags. Typiskt! Och i fredags åkte även min vän Emelie in efter att vi ojjat oss i kapp och nu har hon konstaterad njursten. Fy fan.

Och miliam har haft världens krupp och har börjat vakna strax efter 4 på morgonen. Så det händer en hel del, det ska man inte klaga på....dock skulle det vara lite roligare om det var bra saker!
Men nu har vi det bra, ikväll åker jag och svärmor och fixar våra naglar bl.a. :) och till helgen åker jag och Miliam ner mot Småland!

18 mars

22 år - ganska tråkig siffra att fylla. Men en skön ålder att vara :)
Är helt galet tacksam för alla fina gratulationer som trillat in under dagen!
Tyvärr jobbar Jimmy idag, men han gav mig ändå sovmorgon imorse <3 finis.
Men jag och Miliam gick till öppna förskolan, det var länge sen vi var där sist.
Nu ligger han i sin säng och sover, jag tänkte passa på att klicka hem lite vårnytt.
Både till lillplutt och till mig själv.
Eftersom han börjar dagis snart så behövs en lite större uppdatering.
 
Nella kommer hit om en stund! Det var länge sen nu, eller nja, men för att vara oss (!)
så det ska bli jätteskoj :)
Nu ska jag kika runt ch sen hoppas jag hinna vila lite innan Mr vaknar.
 
 
 
...Hittade några gamla bilder på dig, gumman:) Jättevacker!

Speciella ögonblick

Idag dunkar vi musik här hemma. Det vankas storstädning då vi väntar gäster! Idag kommer neo-vännerna minus fadern i familjen. Det ska bli så himla mysigt! Båda barnen har ju vuxit en massa och mycket har hänt sen vi sågs sist.
Sen lite senare kommer pappa m familj hit en sväng, det var också en himla tid sen vi sågs! Ska också bli roligt :)

Åh, nu spelas Metallica. Det är något så otroligt speciellt med deras musik. Det var ju den jag hade i öronen 24/7 när jag var yngre. Deras musik påminner mig om så mycket jäkla roliga och fina minnen. Ett av mina största och bästa ögonblick i livet var när jag såg dom för första gången. Glömmer det aldrig. Jag var där tillsammans med min bror i h när dom sprang ut på scen så bara sprutade tårarna. Helt otroligt.
Nu för tiden lyssnar jag knappt på dom längre. Lyssnar sällan på musik, tyvärr. Men det blir lite mycket ljud när man har en tjattrig 1åring hemma. Och på gymmet är det annan typ av musik som peppar mig. Jag vet inte, men jag blir lite nostalgisk och sentimental av att lyssna på Metallica nu för tiden, så tillfället måste vara rätt ❤

Illa

Vaknade med illamående som inte gick över, så när Jimmy stack till jobbet kom mamma hit och passade Miliam. Jag fick sova och Miliam fick leka!

Lååång dag

Dagen har varit bra, men lååångsam!
Ett tag trodde jag att det var två dagar. Blandade ihop idag med imorgon. Men än är vi inte där.
Jag och Miliam fick en dålig start på dagen, men vi tog igen oss. Vi har hunnit gå två promenader och köpt blommor till hemmet. Vi har också plockat iordning och städat, så det är fint när Jimmy kommer hem!

Idag fick vi också veta att Jimmy börjar nytt schema fr.o.m. 25 april och det känns galet bra!

Nu ikväll var Evelyn här. Vi hade det jättemysigt! Nu bor vi ju nära varandra igen, som förr i tiden! :)❤

Sovdags! Hejs!

Älskade barn

Idag har jag och Miliam bara tagit det lugnt. Lekt lite inne på hans rum, dansat till lite musik, druckit smoothie och gosat i soffan. Nu på kvällen låg vi och tittade på tv, han i min famn. Tillslut somnade han så gott i mina armar. Världens bästa känsla! Jag kunde bara inte gå och lägga ner honom i sin säng på en gång, utan han fick ligga kvar en stund så jag kunde klappa lite på honom och bara andas in ögonblicket❤

Krock

Så skrattretande! Det är snart fyra veckor sen vi flyttade hit. Första morgonen vi sov här vaknade jag upp med världens mensvärk och jag hann precis säga "gubben kan du ta Miliam, jag har så sjukt ont" innan Jimmy fot upp på toa och spydde. Då hade han blivit sjuk. Jahopp!
Idag vaknade jag av att jag mådde fruktansvärt illa men vi gick upp tillsammans eftersom Jimmy ska jobba 2 dygn. Jag försökte få i mig frukost men det gick inte och jag skulle precis lägga mig. Då spyr Miliam över hela sig och hela bordet! Jahopp.
Ingen rast, ingen ro. Jag har inte varit sjuk en enda gång sen vi fick Miliam! Men så fort jag nämner orden så mår någon annan värre.
Bebis har tänder på g och humöret är inte på topp. Mammas lilla hjärta ❤
Usch det måste göra så sjukt ont.
Just nu vill han helst stå och bita på soffan. Men vi gosar och myser och försöker göra det bästa av situationen.

Jisses

Det var några dagar sen jag var här. Flera veckor faktiskt. Men vi har haft fullt upp, minst sagt! Senast jag skrev var vi mitt upp i flytt, jobb och bilbesiktning. Bilen gick igenom och vi har kommit iordning i lägenheten. Jimmy har gått över till att jobba timmar. Det passar oss också väldigt bra. Då kan vi styra lite som vi vill med hans tider. Men senast tiden har det varit mycket på jobbet och han har jobbat i stort sett hela tiden. Han fick ihop 170 timmar på ca 2 veckor. Så jag har packat upp lägenheten by myself. Men allt har gått över förväntan. Miliam och jag har haft så sjukt mysiga veckor! Det är mest Jimmy som tyckt att det varit jobbigt att vara ifrån Miliam så mycket. Men vi skulle ju kunna tacka nej till jobb, men vi känner att det känns helt okej med några intendiva veckor. Då kan vi roa oss i sommar och Jimmy får lite mer kött på benen tills det är dags att börja plugga. Nu kommer 3 riktiga killer-veckor med jobb dygnet runt, men sen så! Det blir skitbra.

Sen har ju Miliam fått dagis nu. Jag skulle kunna skriva sjuhundra rader om detta och alla svängar fram och tillbaka. Men nu känns det bra och dagiset ligger 100 m från vår dörr, ganska härligt!

Träningen, ja det blir som det blir. Finns ingen chans att hinna just nu, men så fort tillfälle finns så kör jag. Det är helt okej.

Ja, massor händer och livet känns underbart! Bättre än någonsin! Vi har världens goaste son och varje dag blir jag så stolt över saker han säger och gör. Älskade bebis.

Ja här finns inget att klaga på! Och snart fyller jag år så då ska jag klura lite på vad vi ska hitta på :)
Skulle vara mysigt med en tjejmiddag eller liknade.




RSS 2.0