ska verkligen försöka!

Nu ska jag verkligen försöka bli bättre på att uppdatera!
Vill ha bloggen att titta tillbaka på sen när Mille kommit :)

Måste bara komma iordning här uppe, packa upp och sådär :) Så jag kan uppdatera med en massa bilder också.
Nu bor vi alltså hos mamma och hennes karl, och här är det planerat att vi ska stanna tills 1-12 november. Jimmy kommer jobba, men när han börjar vet vi inte än för först måste han vaccinera sig mot TBC, då han ska jobba med flyktingbarn som vissa av dom bär på detta.

På onsdag kommer vi nog åka in mot östersund, dit är det 8 mil, så dit åker man ju inte varje dag...här uppe handlar allt om att slå flera flugor i en smäll :) Så...onsdag, då tror jag att jag jimpa och enzo hänger med mamma till ÖS och handlar en underbar overall jag sett på lindex till plutten, sen ska jag boka frisörtid...hade egentligen bestämt mig för att skita i att klippa mig, men om jag ändå ska vara här uppe i skogarna kan jag lika gärna få det gjort...det ska bara toppklippas, men helst vill jag ju inte mista en milimeter!!! Sen ska vi luncha och bekanta oss med staden :)

Storhandla kommer vi göra i ÖS, vilket betyder att vi kommer åka in ungefär varannan vecka, så då får man socialisera sig:) Här inom räckhåll har vi ju mackar, pizzeria och dylikt...sen ligger strömsund 4 mil bort, där mamma jobbar och jimmy kommer jobba och där finns allt förutom en massa männikskor och klädaffärer.

Nu ska vi mysa med kvällsfika :)
Hoppas jag kan hålla uppe bloggandet nu när jag inte kommer jobba eller vara sådär superaktiv !

/ <3
Kommentarer
Postat av: Lilla familjen

Jag hoppas på att få se några inlägg i veckan iallafall, massor av bilder .. Vill se magen växa ! <3

2011-08-28 @ 23:31:03
URL: http://tweju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0